top of page
christoph beyls

Hey, ik ben Christoph Beyls uit Edegem. Elektrotechnicus met een economische achtergrond. Gefascineerd door alles wat te maken heeft met elektriciteit en slimme energie. Bij Load2Go doe jij je voordeel met deze kennis en ervaring.

 

Ik wijs je neutraal maar enthousiast de weg naar de beste laadoplossing voor jouw woning of bedrijf. En ik zorg dat ze er ook effectief komt.

achtergrond Load2Go
logo Load2Go over ons

grondige analyse - oog voor design

Rijd je nu of binnenkort met een elektrische of hybride auto? Ben je van plan om het wagenpark van je bedrijf om te schakelen? Weet dan dat je de laadinfrastructuur met een gerust hart kan overlaten aan Load2Go.

Er zijn twee zaken waarmee ik het verschil maak bij het plaatsen van laadpalen

d22.png

Het is opvallend hoe weinig informatie de meeste installateurs geven en vragen. Om vervolgens een standaardofferte voor een laadpaal te sturen ...

Maar is die laadpaal nog goed genoeg als je na een aantal jaar een nieuwe elektrische of hybride auto koopt? En houdt dat apparaat rekening met pieken en dalen in je verbruik?

 

Een eigen laadsysteem  is best een investering. Samen met Load2Go maak je heel bewust een goed onderbouwde keuze.

complete informatie, futureproof

een esthetische oplossing

d23.png

Niet alleen de prestaties en het gebruiksgemak van de laadpaal zijn belangrijk, het oog wil ook wat. Die box hangt tenslotte aan je gevel of aan je bedrijfsgebouw. Daarom vind je in de hoogkwalitatieve selectie van Load2Go ook compacte laadpalen met een strak design.

bottom of page