top of page
smappee EV base

Laadpaal installeren in je bedrijf

Steeds meer werkgevers kiezen voor hybride en elektrische auto’s. Beter voor het klimaat en een boost voor het imago. Vanaf 2026 zijn enkel elektrische bedrijfswagens nog fiscaal aftrekbaar. De switch naar een up-to-date fleet vraagt om eigen, degelijke laadpalen. Handig voor je medewerkers, maar ook voor klanten en bezoekers.

load2go regelt het zo
smappee EV base

De beste laadpaal voor bedrijven

Bij Load2Go ben je niet gebonden aan één merk. We gaan voor de laadinfrastructuur die het meest geschikt is voor jouw onderneming. Daar gaat gratis een uitgebreide analyse aan vooraf, van onder andere:

jouw budget

jouw budget

de beschikbare duurzame energie

de beschikbare duurzame energie

aantal wagens

het aantal elektrische auto's

nu en in de toekomst

wand montage

best wandmontage of vrijstaand

het aantal elektrische auto's nu en in de toekomst

het gewenste laadbeheersysteem

achtergrond Load2Go
achtergrond Load2Go

Hoogkwalitatieve laadpalen, eenvoudig beheer

Monitor moeiteloos wie wanneer zijn auto oplaadt op je bedrijfsterrein. Als je de kosten aan een bepaalde doelgroep aanrekent, kan je automatisch maandelijks factureren. Per wagen of gecombineerd. Nog een interessante optie: toevallige passanten meteen laten betalen via QR-code of RFID.

Medewerkers die het meest de baan op gaan kan je voorrang geven of aan een hogere snelheid laten laden. Sommige beheerprogramma’s analyseren vanzelf hoe je nog efficiënter met de laadboxen aan de slag kan.

Dankzij dynamische load balancing speelt de infrastructuur naadloos in op je zonnepanelen of een andere duurzame energiebron.

monitoring loadbalancing

Fiscale voordelen

Aankoop, installatie en onderhoud van de laadinfrastructuur in je onderneming zijn 100% fiscaal aftrekbaar. Ook de elektriciteitsrekening wordt officieel voor 75% aanvaard als kostenpost. Voor een full electric wagen is dat 100%. Bij een hybride auto gaat het percentage van de aftrekbaarheid van de elektriciteit gelijk op met dat van de wagen.

Zorg je ervoor dat je mensen ook thuis hun firmawagen kunnen opladen? Dan mag je de prijs van die infrastructuur mee inbrengen. Terwijl je medewerkers een deel van hun energiekost via het bedrijf terugkrijgen als extralegaal voordeel. Win-win.

fiscale voordelen
logo Load2Go bedrijf

All-in: advies, installatie, onderhoud en service

Load2Go is niet zomaar een installateur en veel meer dan een leverancier. Ik kijk en denk met je mee, voer optimaal  uit en neem ook achteraf mijn verantwoordelijkheid. Zo ben jij zeker van een afdoende langetermijnoplossing.

bottom of page